Torna una nova edició del FICME del 8 a l’11 de setembre

El festival col·labora aquest any amb el certamen de Lanzarote

S’apropa la cita anual del setè art a Menorca i ja tenim dates pel FICME, Social & Sostenible 2023 que se celebrarà del 8 a l’11 de setembre. El 8 i 9 de setembre el certamen es realitzarà a Ciutadella, mentre que pels dos últims dies, el 10 i 11 de setembre, es traslladarà a Maó. La vuitena edició també tindrà les principals seccions que s’han pogut veure en els últims anys (Balear, llargmetratges, talent jove) i totes elles seguiran la línia de cinema social i sostenibilitat.


Enguany, podrem gaudir de la col·laboració que hem establert amb el Festival de Lanzarote basada en l’intercanvi de curtmetratges balears i canaris dins la programació de la setmana del FICME per celebrar la unió de les dues illes, ja que, com Menorca, Lanzarote també va ser proclamada Reserva de la Biosfera ara fa trenta anys.


Pel que fa al Taller de Talent Jove Audiovisual, aquest any recuperem el seu caràcter presencial i es durà a terme de l’1 al 3 de setembre dins el marc del festival. Les inscripcions ja són obertes al web. El taller està dirigit a joves d’entre 16 i 30 anys i en ell s’impartirà una masterclass de muntatge, a càrrec de Macià Florit i Laia Foguet.

Una nova edició que us espera a totes i tots amb moltes ganes i en la que la sostenibilitat i l’esperit social són un dels pilars fonamentals.

Deixa un comentari