Taller de maquillatge cinematogràfic amb la col·laboració d’Injove

Vine a descobrir els secrets dels professionals de maquillatge del cinema

Amb l’objectiu d’atreure als més joves al món del cinema, i dins al marc de col·laboració amb l’Institut de la Joventut de Menorca, INJOVE, organitzem un taller de maquillatge cinematogràfic, el próxim 19 juliol,  al Casino 17 de gener de Ciutadella. El festival forma part de les  empreses que ofereixen serveis o descomptes especials a joves usuaris de les instal·lacions gestionades per l’INJOVE.

El programa de l’activitat és el següent:

– Matí 

Una petita exposició dels diferents tipus d’efectes que es poden realitzar. Els assistents podran escollir quin tipus de ferides volen aprendre a preparar per així modelar-les fins el migdia. Proposem escenificar una escena  de ferides /  o zombies, on els assistents al taller siguin a l’hora equip d’Efectes Especials i actors.

– Dinar conjunt amb l’equip professional i joves.

– Tarda 

Pintat de les ferides, aplicació entre els participants de les mateixes, i maquillatge per integrar-les amb la resta del cos.

– Final del taller 

Es prepararà l’escena del crim: s’ensenyarà com s’han de col·locar els cossos i les diferents marques de sang en paraments tal i com es faria durant un rodatge professional.Es realitzarà i editarà un petit vídeo on es mostri el treball realitzat per tots els integrants del taller.

19.30h Projecció de llargmetratge a l’alberg de Sa Vinyeta, Ciutadella. Hi ha descomptes per els membres d’Injove. 

Per poder participar del taller, heu inscriure-a la pàgina. Recordau que les plaçes són limitades.

http://www.injovemenorca.com/Contingut.aspx?IdPub=15861&menu=Temps%20lliure 

Marta Ferrer i Sergi Páez, membre de la productora  VISION FACTORY ENTERTAINMENT STUDIOS serà  l’encarregat d’impartir el taller. Graduat com a mestre per la Universitat de Barcelona, creu que educar i transmetre mitjançant les històries és una de les qualitats que ens fa humans i s’ha d’explotar. Guionista i director amb alguna nominació aquí i guardó allà, dedica el seu temps a escriure, documentar-se, ensenyar (i aprendre), i desenvolupar nous projectes que facin d’aquest un món millor envers l’entreteniment.

VISION FACTORY ENTERTAINMENT STUDIOS (VisionFES – per abreviar) és una productora d’entreteniment multi-plataforma fundada el 2014 pel productor Marc Martí i el director/guionista Sergi Páez. Especialitzada en la producció audiovisual i d’espectacles, col·labora una vegada i un altra en projectes de conscienciació social (com el projecte contra l’assetjament escolar ‘Kintsukuroi’ el 2016, o la campanya de prevenció d’accidents ‘TÚ CONTROLAS’ amb Karra Elejalde i Bruno Oro de la mà d’STOP ACCIDENTES el 2015); i de divulgació cultural (Saló del cinema i les sèries, Saló del Còmic, Hispacón, Metropoli – Gijón).Actualment produeixen diversos espectacles i produccions audiovisuals entre Madrid i Barcelona.

Deixa un comentari