Birdland

Una jove mare i la seva filla viuen en un campament de caravanes als afores de la ciutat, i semblen felices juntes. La nena s’emmiralla en la mare, i arriba un dia que ho portarà al límit. Estrena nacional.

Xoves de Comadres

Una tenaç cuidadora intenta guanyar-se la confiança d’una àvia de caràcter difícil. Quan sembla que ho aconsegueix, la vellesa pren la paraula. Premi del Públic a Màlaga. Estrena balear.

David

Will Ferrell protagonitza una hilarant comèdia sobre un psiquiatre i el seu histriònic fill. Un curt tendre i juganer sobre la família i les contradiccions personals vist a Canes i Toronto. Estrena balear.

Good Thanks, You?

Quin vestit portaves?, li pregunten a una adolescent que ha patit una agressió. Entre la incompetència i la insensibilitat alienes, l’Amy lluita per sobreposar-se. Seleccionat a Canes. Estrena balear.

Victoria

Dues dones es troben en una floristeria, però no sembla que siguin venedora i clienta. Ràpidament, la conversa puja de to i, amb ella, una emocionant història que parla de persones… i plantes. Estrena balear.

Una noche en el Cósmico

La trobada de dues ànimes perdudes en un bar els desperta emocions anestesiades. Mentre, a la televisió, un concurs espera resposta… Una alineació còsmica amb David Solans i Irene Montalà. Estrena balear.