Grab Them

La recerca de l’amor d’una dona a la seixantena es troba amb un terrible escull: la seva enorme semblança a Donald Trump. Una comèdia negra —i ataronjada— en temps de deep fake. Estrena balear.

Els que callen

El 2005, l’assassinat d’una indigent per part d’uns adolescents de la zona alta barcelonina va indignar el país. Clara Segura protagonitza un film que recupera el fet i qüestiona responsabilitats. Estrena balear.

Instrucciones para Adela

Tres generacions de dones es troben en una barca per passar el dia. Tot i ser família, són molt diferents, i al llarg del dia anirà apareixent tot allò que les separa… I també el que les uneix. Estrena nacional.

Le monde en soi

L’ímpetu i la passió amb la qual una jove artista crea les seves pintures li fa perdre contacte amb la realitat a les portes de la seva primera exposició. Un magnífic drama animat. Estrena balear.

Gas Station

L’Alice va deixar la música tot i ser molt bona. Quan es troba amb el seu professor en una gasolinera, nous i profunds dubtes afloren. Nominada al Premi David di Donatello. Estrena balear.

Latitud

El 2020 va portar-nos situacions inèdites on es mesclava solidaritat amb angoixa. Jan Cornet debuta en direcció amb un relat paternofilial incisiu i veraç dels temps de pandèmia. Estrena balear.