Transición

Un terapeuta rep a dos pares amb visions oposades sobre com afrontar la sexualitat del seu fill. Una oda a les llibertats individuals protagonitzada per Maria Barranco. Estrena balear (fora de concurs).

Entre tú y Milagros

Una adolescent de la classe alta colombiana veu, en la seva mare, un referent gairebé inigualable. Durant un estiu transcendental intentarà seguir les seves passes. Millor curt a Venècia. Estrena balear.

El ruido solar

Durant una explosió solar, tothom té una visió que li canvia la vida i va preparant-se per una possible hecatombe. Un estimulant relat de ciència-ficció seleccionat a Sitges i Sant Sebastià. Estrena balear.

L’étang, la nuit

Dues germanes es troben enmig del bosc, parlen i neden en un estany. En un moment d’intimitat, una d’elles explica una vivència corprenedora del seu passat. Estrena nacional.

El intronauta

Amb un extraordinari domini de l’animació, aquest film fa una crítica mordaç de la contemporaneïtat a través d’un al·lucinat viatge cap a la natura en primera persona. Estrena balear.

Li paradisi

L’olivera, símbol mediterrani, està en perill per un bacteri que l’asseca. Amb una aposta formal lírica i brillant, l’autor fa un cant a aquest arbre majestuós i els seus fruits en clau de passat i present. Estrena nacional.

Mirage

Un caçador veu com la vida de la seva dona s’apaga, i amb ella també l’entorn que el rodeja. Una obra fosca i bellíssima sobre el crepuscle personal i de la natura tal com la coneixem. Estrena balear.