Las cenizas

Dos germans volen escampar les cendres dels seus difunts pares, però cap lloc els convenç. A mesura que temptegen indrets la situació esdevé més tensa i esperpèntica. Estrena menorquina.

No credit 3 – La pesca

Dos pescadors tiren la canya des d’un terrat. Un d’ells inicia una irreflenable espiral de dubtes existencials que escala fins a posar en perill l’èxit de l’empresa. Tercera part de No credit.

No credit 2 – Los demás

“No has notat res estrany, últimament?”, li pregunta un home a l’altre. Molt silenci, poca gent al carrer… Alguna cosa passa. I de sobte, un tret. Segona part de No credit.

No credit 1

Dos homes a la cinquantena jauen, beuen i parlen dels inconvenients de l’edat. Les hores de son, la caspa, l’ordre… A fora, tot sembla molt tranquil… Primera part de No credit.

El deseado

Encara avui, moltes persones donades il·legalment en adopció desconeixen qui són els seus vertaders pares. Però no deixen de lluitar per a descobrir-ho. Una d’elles és en Vicente. Estrena balear.

La leyenda de Oriol

L’Oriol és un nen amb càncer que s’enfronta amb la realitat amb l’ajuda de la seva mare, el personal mèdic i el seu heroi: el Zorro. Un curt solidari per donar visibilitat al càncer infantil. Estrena menorquina (fora de concurs).

Als que se’n van

Després de la tempesta arriba la calma, i amb ella el moment de fer balanç. El temporal que el 2018 va arrasar Mallorca porta al director a una lúcida reflexió sobre la vida i la família. Estrena mundial.