Sol sol

Arriba l’estiu i en Xavier, un jove menorquí, es topa amb un turista català que, a base de trobades fortuïtes i complicitats inesperades, l’ajudarà a afrontar un canvi vital que fa temps que es cou.

Llengua amb tàperes

Per tothom és sabut que sense les tàperes un plat de llengua no és el mateix, encara que sigui en plena invasió zombi. Una comèdia postapocalíptica sobre supervivència i gastronomia. Estrena menorquina.

Annie

L’Annie es desperta enmig d’un paratge inhòspit lligada pel coll. De sobte arriben dues persones que semblen tenir intencions poc amistoses. Un sofisticat relat de ciència-ficció. Estrena balear.

Forastera

Una nena a les portes de l’adolescència arriba a Mallorca per passar l’estiu a casa del seu avi, amb qui establirà una singular connexió a través de la difunta àvia. Seleccionada a Canes. Estrena balear.

Avistament 1978

El confinament ens va portar a comportar-nos diferent, físicament i virtual. És el cas d’en Guillem, que buscant casa seva per internet s’endinsa en un intrigant misteri extraterrestre… Estrena menorquina.

Stanbrook

Els grans èxodes humans sempre parlen de supervivència, com el que va patir el país després de la Guerra Civil. Un curt històric audiovisualment portentós guardonat a la SEMINCI. Estrena balear