Menorca de cine

Viure a l’illa de Menorca és un privilegi. Siutada al bell mig que en proporciona gaudir d’un escenari natural únic, d’una cultura i un patrimoni que ens atrapa.

El nostre objectiu és que Menorca Cine sigui una experiència, una festa de qualitat cinematogràfica des d’on reflectir, sempre en clau positiva, diferents temàtiques del món actual, amb un públic entusiasta que es reuneix al voltant d’una gran pantalla, sota el cel d’una nit d’estiu.

Durant una setmana podreu gaudir d’una programació que abarca una mostra de llargmetratges, una secció oficial de curtmetratges, dividida en internacional i balear i que es determina amb un jurat especialitzat , en un espai de trobada professional i altres activitats d’oci que s’ofereixen al voltant de les pel·lícules projectades. Mentrestant, durant l’any no deixarem d’apostar pel cinema i per les sinèrgies entre la societat menorquina, les seves entitats i institucions. Perquè creiem en el cinema cada dia de l’any, i acabem fent-ne una festa a les portes del desitjat estiu a l’illa paradisíaca.

Us convidem Menorca Cine!

Equipo Festival;

Dirección: Inés Garrell

Producción: Neus Pérez,  Josep Marquès, Ana Piquin

Programación: Núria Campreciós, Tariq Porter, Josep Coll

Comunicación: Núria Maynou, Carlota Fluxà, Sergio Rozalén

Diseño: Maria Melià

Diseño web: Aigu Sainz

Soportes audiovisuales: Macià Florit, Binifilms, Maite Carles, Xavi Bros, Ornela

Talleres educativos: Macià Florit, Mani Pérez,  Josep Coll,

Espacio profesional: Marta Castells

Voluntarios: Clara Roldán, Josep Coll, Jon Rodrigo, Carlos Seijo, Maria Sintes, Marc Herrando

Grupo asesor: Isabel M Segura, Anja Rodríguez, Margaret Nicoll