Presentació a Barcelona de la segona edició, 9 de juny, 21.30 hs.

El Festival de cinema de Menorca presentarà l’espot, el cartell i les novetats de la segona edició a l’Espai Mallorca de Barcelona

#MenorcaCinema

El pròxim divendres 9 de juny a les 21.30h l’Espai Mallorca acollirà les novetats de la segona edició del Festival i es projectaran els curts guanyadors del festival 2016 i dos dels seleccionats pel certamen de la secció d’enguany.

En un ambient festiu, l’audiència coneixerà de primera mà, els detalls més significatius de la programació cinematogràfica, la professional i la dedicada als joves i filles, que es desenvoluparan entre el (14) 17 i 23 de juliol de 2017 a Menorca, en escenaris únics i singulars, la majoria a l’aire lliure.

Durant la vetllada es projectaran quatre curtmetratges :

“La mano invisible”Marco Robledo ,”Discipline” Christophe M.Saber , “Si las paredes hablaran”, Sebastian Talavera i “Su” Laia Foguet” i es convidarà als assistents a cócktails mediterranis per gentilesa de Gin Mare.

Es presentarà també el cartell i l’espot de la segona edició, ambdós relacionats amb la línía i les tradicions de l’illa. L’espot ha estat dirigit per Macià Florti que ha creat una història original al voltant del cavall menorquí. El cartell dissenyat per la Mai Tea, reflexa l’essència mediterrània que es respira a cada racó de l’illa.

Aquest esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració del Consell Insular de Mnorca, Govern de les Illes Balears, Espai Mallorca , Gin Mare i IB3 com a mitjà oficial del Festival