PREMI IMAGESPORT MENORCA 2016

ImagEsport_xarxes

El Consell Insular de Menorca engega, a través del departament d’Esports, el concurs #ImagEsport.
La campanya, “Posam valors a l’esport” està impulsada per la Direcció General d’Esports del Govern de les Illes Balears, i  té per objecte transmetre els valors de l’esport mitjançant la creació audiovisual, entre els escolars i els agents implicats. La convocatòria de curtmetratges compta amb la col·laboració del Festival Internacional de Cinema de Menorca.

 El concurs #ImagEstport neix amb la intenció de reflexionar entorn a l’esport. Els concursants/ esportistes podien mostrar la seva visió d’una manera creativa incentivant els valors positius en l’esport. La data límit per entregar les peces audiovisuals va ser el dia 12 de juny. Un jurat es va encarregar de decidir els guanyadors. L’organització del festival va seleccionar  un dels curtmetratges per projectar-lo durant l’esdeveniment cultural del Festival de Cinema de Menorca , que se  va celebra a l’illa del 18 al 23 de juliol.
El fall del jurat dels premis econòmics i la projecció dels curtmetratges es donarà a conéixer el dia 19 d’agost coincidint amb la cursa popular de Ferreries amb motiu de  les festes de Sant Bartomeu.
Els Premis per  la primera edició del concurs #ImagEsport estableix els següents premis:

– Primer premi, 900 euros

– Segon premi, 600 euros

-Premi popular, 150 euros

La cursa popular s’inicia a les 19h i  finalitzarà al voltant de les  20.30h quan es farà entrega del lliurament dels trofeus.

Seguidament us convidem a  la projecció dels 4 curtmetratges i a participar de la votació per escollir  el Premi Popular ;

A l’acte hi assistiran els representants de les entitats que han participat al concurs així com entitats que entregaran els premis  de la Primera Edició Imagesport 2016

Deixa un comentari