NO SOM 3 DINAMITZARÀ LA SECCIÓ SOM FAMÍLIA DEL FICME 2020

El Festival Internacional de Cine de Menorca 2020 comptarà, un any més, amb una oferta de cinema familiar que anirà acompanyada d’oci i espectacles pensats per als més petits de la casa. Es tracta de la secció Som Família que tindrà lloc dissabte dia 18 de juliol a partir de les 11.30 a l’Auditori de Ferreries. Enguany, la companyia No Som 3 seran els encarregats de dinamitzar la secció amb un espectacle teatral del gènere “clown” per al públic familiar.  Tot seguit tindrà lloc una sessió de projeccions de curtmetratges infantils seleccionats en la darrera edició del FILMETS Badalona Film Festival.

Teatre infantil

No Som 3 representarà les aventures i sobretot desventures que pateix un director de cinema a qui li han encarregat el rodatge d’una pel·lícula de baix pressupost protagonitzada per una actriu amb problemes emocionals.

Endika IzquierdoGemma Moll i Camila Grigera són els intèrprets d’aquest espectacle dirigit per Gabriel Rosas, que juga amb diferents elements cintematrogràfics per apropar el públic a una experiència de rodatge esbojarrat des del joc, el teatre físic i gestual i el clown.

Sinopsi: Menorca ha estat escollida com escenari per gravar l’escena final de l’última pel·lícula de la productora Metro Goldwin Mahones. Els personatges: una actriu dramàtica en decadència que no fa més que causar problemes, una càmera amb cames que mai aconsegueix fixar un pla i un director amb poca paciència que respon a crits. Davant la manca de recursos dels que disposa la producció i els imprevistos que succeeixen a cada instant, l’equip de rodatge es veu obligat a resoldre l’escena amb l’ajut dels “extres” que han vingut a veure el rodatge.

NO SOM 3

No som 3 és un col·lectiu artístic i cultural que va néixer el 2018 a Menorca. Durant el seus dos anys de vida ja han produït cinc espectacles familiars diferents. No Som 3 està formada per: Endika Izquierdo (actor), Gemma Moll (actriu) i Gabriel de Rosas (director, actor i realitzador cinematògrafic).

Compra aquí la teva entrada!