Música en viu cada dia durant el Festival Internacional de Cine de Menorca 2020

Com en cada edició, el Festival Internacional de Cine de Menorca comptarà amb una nodrida oferta d’activitats culturals paral·leles a aquelles purament cinematogràfiques. La música en viu serà de nou una de les apostes del Festival per anar més enllà del cinema i ampliar la seva oferta cultural. Ho farà de la mà de col·lectius ja consolidats a l’illa de Menorca amb originals propostes per a la edició del FICME 2020.

La música estarà present cada dia del festival. Una de les novetats d’enguany seran les propostes de petit format abans de cada sessió de projeccions per introduir la jornada. 

Wanderlust Menorca – Dimecres 15 de juliol a les 21 h / Pati de Sant Francesc

Dúo de Paolo Scarpa i Gemma More de Wanderlust. Una banda versàtil i energètica, en la seva versió a duo predominen els temes de música pop, folk i soul.

wanderlust

El Jazz del col·lectiu SwingBabies – Dijous 16 de juliol a les 21 h / Pati de Sant Francesc

Amb Eduard Coll a la bateria, José Gómez al baix i Icar Toset a la guitarra, el col·lectiu musical SwingBabies és sinònim de jazz. L’agrupació va néixer fa 10 anys i ja compta amb prou recorregut per considerar-se un clàssic del panorama musical de l’illa. Els tres músics proposen crear noves atmosferes desdibuixant alguns estàndards de jazz en un espai sonor en què la comunicació i la improvisació són el motor de la seva música. Si els veieu actuar sota un altre nom, que no us estranyi, SwingBabies és l’alter ego de la formació SubText Trio, mateix elenc musical, temes propis i més ortodox.

subtexttrio

Marcos Vinodelfín, divendres 17 de juliol a les 21 h / Pati de Sant Francesc

Marc Vinodelfin és un cantant amb una veu personal i versàtil que pot passar del Pop Britànic o Espanyol, al flamenc. Capaç de crear des d’un espectacle ambiental, on la música acompanya un capvespre, una cerimònia o una trobada d’amics, fins a un absolutament interactiu en què el monòleg i la música conviuen, s’entremesclen, inundant l’ambient de proximitat i complicitat. Haurem d’esperar fins a la nit de divendres per descobrir-ho.

marcosvinodelfin

Dj Javi FM, del 14 al 17 de juliol a partir de les 00 h  / Pati de Sant Francesc

Serà l’artista que tanqui les nits de festival. Establert a Menorca, aquest DJ Madrileny s’ha fet ràpidament un lloc en l’escena musical illenca. Després els seus viatges i sets per Estats Units i Anglaterra domina gèneres com el R&B/Hip-Hop, Rock/Soul/Funk, però el que més l’omple com a artista és la passió per l’electrònica. El seu estil es centra en un Deep-House molt animat barrejat amb vocals i melodies contagioses. Podrem gaudir de Dj Javi FM després de totes les sessions del FICME 2020 per acabar bé la nit!