La mel i els bolets menorquins donen sabor a la tercera jornada del Cooking Films 2021

L’actor Ivan Massagué ha presentat la sessió celebrada a Bolets de Menorca, on el xef Víctor Bayo ha preparat una degustació que ha acompanyat la projecció del documental ‘Mañana’

La sessió matinal, dedicada al públic familiar, ha estat presentada per Itziar Castro i Belinda Washington, i l’apicultor Antoni Anglada ha explicat el procés d’elaboració de la mel Dolçamar

La tercera sessió del Cooking Films 2021 ha estat dedicada a dos productes menorquins menys coneguts pel gruix de la població però igualment genuïns i de la màxima qualitat: la mel i els bolets. La sessió matinal, enfocada a un públic familiar, ha tingut lloc a Mongofre Nou i ha estat presentada per les actrius Itziar Castro i Belinda Washington. Posteriorment ha pres la paraula l’apicultor Antoni Anglada, productor de Dolçamar, que ha explicat al públic el procés d’elaboració de la mel i ha preparat una degustació en forma de joc on els assistents, en bona part nens i nenes, havien d’endevinar de quin tipus de mel es tractava. Després d’aquesta activitat s’ha projectat el film d’animació Bee Movie, pel·lícula de DreamWorks que completava una sessió matinal dedicada a la mel i les abelles.

Al vespre ha tingut lloc la tercera sessió de Cinema & Degustació al cultiu de Bolets de Menorca. El xef Víctor Bayo ha preparat una sèrie de plats a partir de les diferents varietats de bolets que el públic ha pogut tastar mentre veia el documental Mañana, de Mélanie Laurent i Cyril Dion, film que explica, amb un estil dinàmic i lluminós, les diferents iniciatives que s’estan prenent al món per a combatre el canvi climàtic. Qui ha presentat la sessió, en aquesta ocasió, ha sigut l’actor Ivan Massagué, que ha expressat el seu amor per la illa i ha destacat la importància d’aquest tipus d’iniciatives culturals.

El Cooking Films 2021 arriba el diumenge 12 al seu darrer dia, que comença amb un tast de cerveses a Es Molí des Foc, a Sant Climent, encapçalat pels mestres cervesers Roger Vila i Fina Pons, de Grahame Pearce i Estrella Damm, respectivament. Vila i Pons explicaran els matisos i claus de diferents varietats de cervesa, i també s’hi realitzarà una degustació de producte local, amb formatge i sobrassada artesanal. Per acabar, el restaurant de l’hotel Cristine Bedfor —La Cocina de Cristine by Ses Forquilles— acollirà la sessió de tancament, que presentaran Pepón Nieto i Itziar Castro. 

Deixa un comentari