[SESSIÓ 24 ABR] SUSPÈS EL CICLE DE CINEMA CINEMAR

El Festival Internacional de Cine de Menorca juntament amb la Reserva de Biosfera i la Fundació Marilles suspenen el cicle de cinema sobre la Reserva de Biosfera, Cinemar, que aquest any estava dedicat al medi marí.

La suspensió es mantindrà fins a nou avís atès al context en el que ens trobem actualment de prevenció i contenció de transmissió de la COVID-19 i les mesures de confinament que s’estan prenent a favor de la salut pública. Tant des de l’organització del Festival com des de l’Agència de la Reserva de Biosfera i la Fundació Marilles, es valorarà l’opció de reprogramar el cicle de cinema un cop resolta aquesta situació de crisi mundial, tenint en compte en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries.

El FICME informarà de qualsevol novetat a través de la seva pàgina web i els seus perfils a les  xarxes socials. 

Ànims a tots i a totes!

Ens veiem aviat!

 

LA MAR, PROTAGONISTA DEL NOU CICLE DE CINEMA DEDICAT A LA RESERVA DE BIOSFERA DE MENORCA

 

El cicle CineMar, impulsat per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera i el Festival de Cinema de Menorca comença aquest febrer amb projeccions i activitats per a tots els públics. Enguany es compta també amb la participació de la Fundació Marilles i la vocació d’estendre el cicle durant tot l’any.

L’ampliació de la Reserva de Biosfera cap a la mar i la recent declaració de la reserva marina de l’Illa de l’Aire, han estat els motius que han portat a dedicar aquest nou cicle a la mar. L’objectiu és donar a conèixer la dimensió marina i costanera de la reserva de biosfera i apropar la ciutadania a la mar a través de l’audiovisual en un cicle de cinema per a tots els públics. Ja hi ha tres sessions programades entre febrer i abril i en els pròxims mesos es faran públiques noves projeccions.