FILMETS ja és una realitat a les biblioteques de Menorca

Aquesta setmana hem iniciat el cicle “FILMETS. Secundària a la Xarxa de Biblioteques de Menorca”. La primera sessió va ser dimarts 18 de desembre amb els alumnes de 4t d’ESO de La Salle Alaior, a la Biblioteca Públicar d’Alaior. El dia 19 al matí es va oferir una altra sessió a Alaior, i a la tarda, a la Biblioteca d’Es Castell. Avui dia 20 i demà 21 el cicle passarà per les biblioteques de Maó i Ciutadella, respectivament.

Hem projectat curtmetratges que presenten una revolució a petita escala. La música com a evasió de supervivència, esport, bullying, la realitat social dels conflictes de gènere… I el primer curt en cada sessió ha estat ‘Behind the truth’, d’alumnes de l’Escola d’Art de Menorca, guanyador del concurs ‘Jo dic prou’.

“FILMETS. Secundària a la Xarxa de Biblioteques de Menorca” és un cicle organitzat per Filmets Badalona Film Festival i el Festival de Cinema de Menorca -dins la seva activitat anual i amb focus més social de Menorca 365-,  amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de Menorca i el suport del Consell Insular de Menorca i de l’Obra Social “La Caixa”.