Fes un tast del Festival el divendres 14 de juliol al Pati de Sant Francesc de Maó

Nely Reguera, directora de “María y los demás” presentarà la seva pel·lícula

El Festival de Cinema de Menorca es celebrarà entre els dies 17 i 22 de juliol però si ja tens ganes de cinema, el proper divendres 14 de juliol farem una projecció prèvia perquè puguis anar obrint boca. La protagonista d’aquesta primera nit del festival será la pel·lícula española “María (y los demás)” dirigida per Nelly Reguera i interpretada per Bárbara Lennie. Reguera i Lennie varen ser nominades millor director novell i actriu respectivament als Goya 2016.

La pel·lícula està dins la secció del festival Illes en llarg i s’estrena per primera vegada a Menorca. El metratge tracta sobre María que ha cuidat del seu pare i germans des de que la seva mare va morir. Sempre ha sigut el pilar de la família. Per això, quan el seu pare anuncia que es casa amb la Cachita, la seva simpàtica infermera, la María sent que el seu món es derrueix. Ha arribat el momento d’atrevir-se a viure la seva pròpia vida.

La projecció es farà el día 14 a les 22 h al Pati de Sant Francesc de Maó i comptarà amb la presencia de la directora Nelly Reguera. Les portes obriraran abans, a les 20.30, per poder gaudir d’un beure, menjar i les fabuloses vistes del Pati.

No et perdis aquesta primera nit del festival. L’entrada costa només 4€ i inclou una consumició de Gin Mare i Estrella Damm, i hi haurà servei de menjar gràcies al Food Truck Baixa Van. Vos esperam a tots!

Entrades  on line en aquest enllaç 

 

Deixa un comentari