Els nostres realitzadors a concurs!

Avui serà una nit especial. Avui, a les deu del vespre, projectarem els curtmetratges fets per realitzadors balears que hem seleccionat per competir a la secció Illes en Curt. L’esdeveniment serà a les 22:00 hores a la plaça de la Catedral i comptarem amb la presència dels directors de les obres.

Curtmetratges a concurs i realitzadors

Som pastor, de Borja Zausen
Los crímenes del día de Todos los Santos, d’Héctor Escandell
La lliçó, de Gilbert González i Laura Tresserras
Chat vol dir moix, de Jaume Carrió
La mano invisible, de Marco Robledo
Apolo 81, d’Óscar Bernàcer
The
Ring Thing, de Frederike Jehn

A aquest acte, comptarem amb la presència del director de cinema Agustí Villaronga, el director de Pa Negre (2010) per donar suport als directors illencs i al FICME.

Abans de la projecció de les obres dels nostres realitzadors, us mostrarem el curt que hem seleccionat dins el marc de la primera edició del concurs Imagesport, impulsat pel departament d’Esports del Consell de Menorca, en col·laboració amb el FICME. El curt que hem seleccionat es diu Qui ha dit por? i l’ha realitzat el Club Esportiu Artístic Mô.

Per altra banda, avui us oferirem la última sessió de curts internacionals Festival en Curt 3 a Santa Clara. Serà, com sempre, a les 22:30 al pati del monestir. Abans d’aquesta projecció, Sergio Moreno, productor de Lastor Media presentarà, el curtmetratge El Adiós, dirigit per Clara Roquet i guanyador del premi al millor curt als Premis Gaudí.

Us hi esperam!

Deja un comentario