Nou aires i més contingut per començar la tercera edició del Festival de cinema

La passada edició es va tancar amb gran èxit de públic que va gaudir d’una setmana d’una programació de llargametratges i curtmetratges a més de les activitats paral·leles, en espais singulars de Ciutadella i Maó.

Els més de 3.700 assistents, les entitats involucrades, la repercussió aconseguida amb l’esdeveniment, a més de la satisfacció de que la pel·lícula de la clausura, Estiu 1993,  sigui la triada per l’Acadèmia de cinema espanyola per participar en la carrera dels Oscars,  ens han encoratjat a organitzar la tercera edició.

Presentem una nova etapa que pretén reforçar l`estratègia “Menorca 365”, que comptarà amb una programació cultural i artística durant tot l’any. Des del mes de novembre fins al juliol del 2018, s’organitzaran diferents cicles on abordarem temàtiques relacionades amb els joves, les dones i la perspectiva de gènere, el medi ambient, els esports i la dieta mediterràniea.

En el pla professional es reeditarà la jornada de #SomFestivals, que reuneix algun dels directors dels festivals més reconeguts i les jornades professionals del Festival, que novament centrarem amb el rol de la dona a la indústria audiovisual i tecnològica.

Iniciem aquest nou cicle en totes les àrees i el mes de desembre es publicaran les bases de la Secció oficial de curtmetratges.

S’estan mantenint reunions amb empreses i entitats per concretar la seva participació i consolidar el Festival.

El proper mes de novembre iniciarem la campanya de “Reserva la teva cadira”, que té per objectiu ampliar la comunitat al voltant del Festival i contribuir a l’estabilitat del projecte.

Es poden seguir totes les activitats i novetats a la nostra pàgina web i a les xarxes socials.

Menorca és cinema tot l’any

Deja un comentario