MIL GRÀCIES!

Ha estat una setmana de festival intensa i fantàstica que no hauria estat possible sense el suport de moltes persones i entitats:
Gràcies al meravellós equip que ha fet possible la tercera edició.
Gràcies al públic per acompanyar-nos i per gaudir de tota la programació i noves propostes.
Gràcies al cineastes, a directors, productors i guionistes que han fet possible cadascuna de les pel·lícules i curtmetratges que han participat.
Gràcies als membres del Jurat per acompanyar-nos en aquesta aventura, per compartir pel•lícules, nous projectes, espais de reflexió i oci, i molt més.
Gràcies al Consell Insular de Menorca, en especial al Departament de Cultura i Educació i al Govern per treballar conjuntament. I a l’ Ajuntament de Ciutadella i a l’ Ajuntament de Maó per facilitar-nos els espais més emblemàtics de Menorca.
Agraïm els patrocinadors fer créixer el festival, l’ Obra Social “la Caixa”, a Naturgy, a Estrella Damm per omplir els espais de cervesa ben fresca a l’illa, a Airnostrum per portar-nos molts dels convidats, al vi Denominació d’Origen Catalunya per haver creat aquest binomi entre vi i cultura i a Acústic Menorca per fer brillar el festival amb les noves tecnologies.
Gràcies als mitjans de comunicació per seguir-nos i per tantes entrevistes al festival i als convidats.
Agraïment a les empreses de restauració per tractar-nos tan bé!
I gràcies a les entitats que heu col·laborat ampliant la programació, coneixement i oci, i a les empreses que participen i col·laboren amb el Festival cada any.

Junts fem de Menorca una illa de cine!

 

Totes les fotos del festival, aquí: Galeria 2018

 

Making of del Festival de Cinema de Menorca 2018