És possible convertir a Menorca en una illa de Cinema?

Aquest serà l’eix de la pròxima trobada de Las ConSentidas, el dimarts 31 d’octubre a les 9 h a l’Hotel Boutique Jardí de Ses Bruixes, de Maó . El cafè tindrà com a protagonista la directora del Festival de Cinema de Menorca, Inés Garrell que presentarà les característiques i novetats per l’edició 2018, l’estratègia i les activitats culturals que es desenvolupen al llarg de l’any.

Qui són Las ConSentidas ?

Un grup de dones quinze dones que es va presentar a l’Ateneu de Maó, per obtenir una representació àmplia de la societat i, juntes recolzar-se en el camí de millorar la presència social enfront una societat, encara amb un model patriarcal ancorat al masclisme.

La finalitat d’aquesta comunitat és que les dones que la integren posin en valor les seves vides i professions en el marc en el qual viuen. Per això es busquen les millors capacitats de cadascuna, les seves aptituds i talents.

Un grup de dones que creix i que funciona en ciutats com Barcelona, Madrid i València.

La presentació del Festival de cinema de Menorca, en aquesta trobada constitueix una oportunitat fanstàstica per donar-lo a conèixer i aconseguir adhesions necessàries per al desenvolupament de l’esdeveniment.

Deixa un comentari