Estrena documental- El misteri de les Taules, un enigma de la Menorca prehistòrica

En motiu de la celebració del Tercer Congrés Internacional de Bones Pràctiques en Patrimoni Mundial, que es celebra del 2 a 5 de maig. Es presentarà el documental El misteri de les Taules,  d’Alexis Racionero .

 

La Taula és un misteri de l’antiguitat . Un gran monolit coronat per una pedra capitell en forma de T. Considerada objecte d’adoració, peça principal de prehistòrics recintes religiosos, que encara avui continuen fascinanta tots els que la visiten.

A qui es venerava? quina relació podien tenir aquests santuaris amb d’altres de l’antic món mediterrani ? Qui va ser Margaret Murray i quin paper tenien les dones en els primitius  rituals pagans? Hi ha vincles entre les taules i troballes a les coves de Menorca?

El misteri de les Taules, investiga voent donant respostes en algunes preguntes i donar diferents visions mitjançant el testimoni dels seus personatges , deixant que l’aspectador pugui construir la seva pròpia hipòtesi perquè de moment, el misteri de les Taules no podrà ser resolt .

Més informació _ http://www.congresopatrimoniomundialmenorca.cime.es