#CookingFilms – “Guerra de vins” a les bodegues Binifadet

#CookingFilms – Aquesta primavera Menorca està per menjar-se-la!

22 d’abril al 20 de maig #Menorcaésdecinema

El Festival de Cinema de Menorca i l’Associació gastronòmica Fra Roger han cuinat un cicle de Cinema i gastronomia amb cinc nits temàtiques en espais singulars de tota l’illa que donaran començament el 22 d’abril, a la bodega Binifadet de Sant Lluís amb un tast a cegues i la projecció de “Guerra de Vinos”
Durant l’any l’equip del Festival de Cinema de Menorca programa activitats relacionades amb el cinema, que ténen per objectiu generar una oferta cultural permanent dirigida a tots els públics i als visitants de la illa.

#CookingFilms proposa un passeig de cinema i gastronomia per Menorca, compta amb el patrocini de l’Agència Turisme del Govern dels Illes Balears que aposta per promoure activitats que col·laborin en la diversificació i desestacionalizació de l’activitat turística. Col·laboren també fent osible aquest cicle: el Consell Insular de Menorca, Bodegues Binifadet, Hotel Ses Sucreres, Sa Vinoteca, Hotel Boutique Jardí de Ses Bruixes, Hotel Ca Faustino. IB3 and És Diari de Menorca com a mitjans oficials

La primera trobada tindrà lloc el 22 d’abril a les 19 hores, a les bodegues Binifadet, en Sant Lluis, un marc incomparable on el vi, la seva cultura i el seu art són els protagonistes. Es servirà una copa de benvinguda al wine bar i es projectarà dintre el celler la pel·lícula “Guerra de vins” de Randall Miller, una autèntica delícia cinematogràfica, a la que seguirà un sopar amb un maridatge a cegues de vins de diverses illes del món, dirigida per Lluis Anglès director de Binifadet.

Per maridar aquesta proposta s’ha dissenyat un menú espacial

  • Salmó marinat amb gin Xoriguer (marinat amb 2 vins espumosos)
  • Arròs de peix i gambes de la illa (marinat amb 2 vins blancs)
  • Bè de Menorca (marinat amb 2 vins negres)
  • Llesca amb ou d’ensaïmada amb gelat

L’aforament és limitat, el preu és de 35€ i per poder participar, les reserves es realitzen a través dels telèfons:

Leave a comment