Els gelats La Menorquina donen suport al Festival de Cinema de Menorca

Segurament, tots recordem com els gelats de La Menorquina ens han acompanyat des de la nostra infància, i és que des de 1940 han fet els nostres estius i dinars de família més llépols i frescs. La Menorquina va néixer a Alaior de la mà d’un jove i emprenedor pastisser, Fernando Sintes. Molts anys han passat des de que aquest menorquí somniador i entusiasta va obrir una gelateria. Avui La Menorquina és una empresa internacional que serveix postres autèntics i naturals a restaurants del tot el món, i que manté l’esperit i la passió pel treball ben fet, el respecte a la tradició i l’atreviment per innovar.

Al Festival de Cinema de Menorca estem molt orgullosos de que aquesta empresa d’origen menorquí i ànima internacional, ens doni suport i és que d’alguna manera és encoratjador veure projectes menorquins triomfar arreu del món, a pesar de les dificultats.

En concret, La Menorquina participarà en la secció Cooking Films que tindrà lloc al Mercat des Peix de Ciutadella del dia 17 al 22 de juliol entre les 11 y les 12.30 h. Cooking Films és una activitat on els millors xefs de l’illa reproduiran plats de pel·lícules gastronòmiques. El preu és de 4€ i inclou una consumició d’Estrella Damm i un tast dels plats que cuinaran els nostres xefs.

 

Deixa un comentari