Els curtmetratges d’estudiants balears tornaran a projectar-se a la secció Talent Jove del FICME 2021

La sisena edició del FICME comptarà, com en els darrers anys, amb una tercera secció a competició destinada als realitzadors i públic més jove. Es tracta de Talent Jove, concurs de curtmetratges realitzats per estudiants de les Illes Balears. Des del Festival s’ha organitzat un taller online per a joves menorquins, conduït per Macià Florit, del qual els treballs destacats que en surtin formaran part, també, de la selecció.

Hi poden participar alumnes balears de fins a 25 anys que estiguin cursant ESO, batxillerat o formacions mitjanes o superiors, indiferentment del centre o especialització.
Durant el transcurs del certamen, entre el 13 i el 17 de juliol, es projectaran els treballs seleccionats i el públic votarà el film que s’emportarà els 500 € de premi.

Les condicions per inscriure’s a la secció Talent Jove són les següents:

  • Duració d’entre 1 i 10 minuts
  • Finalitzats entre 2020 i 2021
  • Ficció i documental, d’animació o imatge real
  • S’accepten formats .mp4 i .mov

Les inscripcions són gratuïtes i poden realitzar-se a través de Filmfreeway fins al 18 d’abril, o enviant un enllaç de visionat a programacio@festivalmenorca.com sota el títol TALENT JOVE FICME 2021 fins al dijous 27 de maig. No s’acceptaran treballs presentats prèviament al festival.