El Cooking Films Menorca anuncia dates i primeres novetats de la 7a edició

El Cooking Films, que es repartirà per tota l’illa, se celebrarà entre l’1 i el 4 de juny

La vuitena edició del Festival Internacional de Cinema de Menorca arriba a l’illa seguint el seu mandat sostenible i compromès amb la cultura i la gastronomia local. La primera cita de l’any és el Cooking Films, que se celebrarà de l’1 al 4 de juny. Per altra banda, el Festival tindrà lloc del 8 a l’11 de setembre. Tots dos seguiran la línia dels seus dos pilars fonamentals: la sostenibilitat i el cinema social. 

El Cooking Films tracta d’un binomi perfecte de cinema i gastronomia que en aquest 2023 celebrarà la seva 7a edició. L’esdeveniment proposa la projecció de diferents pel·lícules, de ficció i documental, en ubicacions úniques de tota l’illa de Menorca, mentre els assistents gaudeixen de plats fets expressament per a l’ocasió.

El sabor de las cosas simples, amb Gérard Depardieu.

Ja hi ha algunes pel·lícules confirmades pel certamen que se celebrarà el juny. Entre elles, El sabor de las cosas simples, protagonitzada per Gérard Depardieu, comèdia francesa sobre un xef reputat que viatja al Japó cercant el sabor de l’umami. Una altra, és La brigada de la cocina, tragicomèdia protagonitzada per Audrey Lamy i François Cluzet sobre una xef que es veu obligada a acceptar una feina de cuinera d’una casa d’acollida.

En tots els casos, els menús que degustaran els assistents mentre veuen les pel·lícules estaran pensats i cuinats expressament per a l’ocasió tenint en compte l’argument de la pel·lícula i l’espai on es projectaran. Alguns d’ells seran el Restaurant Sa Factoria des Baixa, Biniarroca, els restaurants dels hotels Faustino Gran i Melià Cala Galdana, la Finca S’Ullestrar i també Moix Negre Cinemes.

La brigada de las cosas simples.

Deixa un comentari