Curtmetratges i debats amb els joves de Menorca a les biblioteques

Filmets Badalona Film Festival i el Festival de Cinema de Menorca -dins la seva activitat anual i amb focus més social de Menorca 365-,  amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de Menorca, organitzen “FILMETS. Secundària a la Xarxa de les Biblioteques”.

El cicle, que consistirà en la projecció d’alguns curtmetratges i de debats posteriors, se celebrarà a les biblioteques d’Alaior, d’Es Castell, de Maó i de Ciutadella entre el 17 i el 22 de desembre de 2018. L’espai de debat de després dels curtmetratges serà conduït per Macià Florit i el Mani Pérez.

Hi ha previst que hi participin tots els cursos de 4t d’ESO repartits en les quatre bibioteques. Els 5 curtmetratges que es projectaran són originals de països diversos (França, Regne Unit, Irlanda, Països Baixos i Estats Units) i reflexionen sobre temes diferents al voltant d’injustícies humanes, per exemple, o reptes personals.

A més a més, cada sessió s’iniciarà amb la projecció de “Behind the truth”, el curtmetratge creat per un grup de joves de l’Escola d’Art de Menorca i guanyador del concurs ‘Jo dic prou’ celebrat aquesta tardor gràcies a l’Ajuntament de Maó.

“FILMETS. Secundària a la Xarxa de les Biblioteques” també compta amb el suport del Consell Insular de Menorca.