#CookingFilms – Un viatge de deu metres

Entrades exhaurides al Hotel Jardí Ses Bruixes, quarta trobada del cicle

El proper dissabte 13 de maig quarta fita de #CookingFilms i ens complau anunciar que les entrades estàn esgotades a l’Hotel Boutique Jardí Ses Bruixes. Projectarem la pel·lícula “Un viatje de deu metres”  amb un sopar inspirat a l’India.
La pel·lícula dirigida per  Lasse Halstrom narra la història dels Kadam, una família índia amb Papa (Om Puri) al capdavant, es trasllada al sud de França. Allí decideixen obrir un restaurant enfornt d’un altre consolidat i restaurant francès d’alta cuina amb un estrella Michelin, regentant per la meravellosa Madame Mallory (Helen Mirren)

 #CookingFilms proposa un passeig de cinema i gastronomia per Menorca, compta amb el patrocini de l’Agència Turisme del Govern dels Illes Balears que aposta per promoure activitats que col·laborin en la diversificació i desestacionalizació de l’activitat turística. Col·laboren també fent osible aquest cicle: el Consell Insular de Menorca, Bodegues Binifadet, Hotel Ses Sucreres, Sa Vinoteca, Hotel Boutique Jardí de Ses Bruixes, Hotel Ca Faustino. IB3 i És Diari de Menorca com a mitjans oficials

371423

Deixa un comentari