Cooking Films 2023: programació completa i venda d’entrades

El Cooking Films Menorca tanca la programació del festival de cine gastronòmic amb una estrena i una preestrena entre les sis pel·lícules que es projectaran

L’oferta gastronòmica que proposa el Cooking Films ofereix una experiència única de la mà dels millors xefs de l’illa en espais emblemàtics per promocionar les arrels gastronòmiques de Menorca i el producte local

La nova edició del Cooking Films Menorca escalfa motors i presenta la seva programació completa. El festival que es celebrarà de l’1 al 4 de Juny oferirà projeccions de documentals, llargmetratges i curtmetratges, debats i tasts que faran les delícies dels amants del cinema i la gastronomia amb l’estrena de SA CUINA DES RECORDS (Àlex Arroyo)  -un documental sobre el xef menorquí Pau Sintes-, i la preestrena d’ ESPERANDO A DALÍ (David Pujol) – una comèdia romàntica i divertida d’esperit bohemi protagonitzada per Ivan Massagué-. Ambdues es projectaran als Cinemes Es Moix Negre de Ciutadella dins la secció del COOKING PRO.

Dins la seva cartellera, la secció COOKING FILMS del festival també compta amb HISTORIAS PARA NO CONTAR (Cesc Gay), pel·lícula que es projectarà a l’Hotel Melià Cala Galdana i on el director presenta cinc històries sempre des de la seva tan reconeixible mirada àcida i LA VIDA PADRE (Joaquín Mazón) amb Karra Elejalde i Enric Auquer que interpreten a un pare i un fill que es posaran a prova al capdavant d’un restaurant i que es podrà veure a l’Hotel Rural Biniarroca.

Igualment, com ja s’havien confirmat, la programació també acollirà en aquest cas a Sa Factoria des Baixa, EL SABOR DE LAS COSAS SIMPLES (Slony Sow) amb Gerard Depardieu en cerca i captura de l’umami, i una pel·lícula francesa com és LA BRIGADA DE LA COCINA (Louis- Julien Petit) que es podrà veure a l’Hotel Faustino Gran. 

Pel que fa als espais on grans i reputats xefs brindaran els seus menús elaborats amb producte local i dissenyats especialment per la ocasió, aquest any el certamen debuta amb llocs com el de S’Ullestrar per a la secció del COOKING FAMILIAR. Aquesta experiència gastronòmica de producte més entorn també oferirà, en col·laboració amb FESTIVAL FILMETS, una sessió de curtmetratges infantils.

De la mateixa manera, seguint els esforços per reduir la petjada ecològica, el Cooking Films es declara un festival sostenible que ha implementat mesures com són la reducció de materials d’un sol ús, la impressió en paper (amb el procés de ticketing 100% virtual)i l’aposta pel producte de KM0. Alhora, la rebaixa de consum energètic ens els dispositius de projecció i la selecció de proveïdors locals que acrediten el segell ecològic formen part d’aquesta aposta clara per seguir protegint una illa que es reserva de la biosfera.


Aquí podreu consultar la programació completa: cartellera, espais i xefs que hi col·laboren i reservar les entrades per totes les sessions.

Deixa un comentari