Convocatòria oberta per la secció oficial de curtmetratges 2019

S’obre el període d’inscripció a la Secció oficial de Curtmetratges del FICME 2019

  • Poden inscriure-s’hi curtmetratges per a la secció oficial internacional, Illes en Curt, i per a la secció oficial balear, Balears en Curt

  • La inscripció a la secció internacional ‘Illes en curt’ és exclusivament a través de la plataforma Filmfreeway, i estarà oberta fins l’1 d’abril de 2019 a les 12 h.

  • La inscripció a la secció balear, Balears en Curt, és exclusivament a través del següent formulari online, i estarà oberta fins l’1 d’abril de 2019 a les 12 h.

  • Els premis per a totes dues seccions són de 700 euros en metàl·lic a més d’un guardó dissenyat i creat per artistes menorquins.

El Festival de Cinema de Menorca, que el 2019 celebrarà la seva 4a edició, és cada dia més a prop, i els curtmetratges són, de nou, un dels seus pilars. Hi continuarà havent dues seccions oficials a competició, una per a curts balears i una altra per a curts internacionals. Fins l’1 d’abril de 2019 a les 12 h, la plataforma Filmfreeway i el formulari online romandran oberts per a rebre curtmetratges de tothom qui vulgui participar a l’edició d’enguany, més extensa i ambiciosa.

El comitè de selecció del festival s’encarregarà de visionar tots els curts i escollir els que formaran part de la selecció oficial. Hi poden participar curtmetratges de fins a 20 minuts de ficció, documentals o d’animació, de qualsevol nacionalitat.

Per a la secció Balears en Curt podran participar curtmetratges dirigits o produïts per a cineastes nascuts o residents a Balears, o rodats a les Illes Balears, i la inscripció és gratuïta.

Per a la secció internacional Illes en Curt podran participar curtmetratges de qualsevol procedència no balear, i la inscripció costa 5 euros.

El festival valorarà la qualitat tècnica i artística dels curtmetratges, així com la seva originalitat, buscant una selecció del més alt nivell per a consolidar-se com un aparador de la millor collita anual de curts balears i internacionals.

CONSULTA LES NOSTRES BASES D’INSCRIPCIÓ 2019, AQUÍ.