Comença el compte enrere

Estem a prop d’un mes de l’inici del Festival de Cinema de Menorca 2019. És per això que durant les pròximes setmanes vos anirem informant de totes les novetats al nostre web, i podreu comprar ja les entrades per les sessions que més vos interessin. Per ara, vos deixam totes les seccions del festival d’enguany. Arranquem motors!

Seccions Festival de Cinema de Menorca 2019

Illes en curt BALEARS EN CURT I ILLES EN CURT. Dues seccions, la dels treballs presentats de les Illes i la secció internacional de curtmetratges. Enguany n’hem rebut uns 600. Entre els destacats, hi ha el guanyador a l’Oscar de la passada edició, Skin. A la secció Balears en Curt col·laboren el Valletta Film Festival i Filmets.

Illes en llarg – Projecció de llargmetratges, amb la inauguració del festival a la Plaça de la Catedral el dia 15 i la colenda, que tindrà lloc a l’Illa del Rei, el 20. Durant la setmana es faran diferents projeccions al pati de Sant Francesc de Maó. Els prestigiosos premis Lux col·laboren en aquesta secció amb la cessió de la pel·lícula La mujer de la montaña.

Sessió infantil – en col·laboració amb Filmets. Intervenen dues companyies de teatre i circ que acompanyaran les sessions pels més petits.

Cinema social (NOVETAT) – és una secció nova i l’estrenam amb el tema de la transsexaulitat.

Curts joves – també és una secció jove, que consisteix en la projecció del concurs de curtmetratges per realitzadors menors de 30 anys.

Especial videoclips (NOVETAT) – amb la idea d’atraure públic més jove, hem programat aquesta nova secció de videoclips, que es projectaran al bar La Margaret de Ciutadella i al pati de Sant Francesc de Maó, on col·labora el Festival Mecal.

Activitats paral·leles

  1. Exposició Per la mar viva.
  2. Exposició sobre Melière de La Caixa.
  3. Concert amb el nom del Festival al bar Paput.
  4. Concert benèfic de bandes sonores interpretades pel pianista menorquí Kiev Portella al Teatre Principal de Maó i amb l’organització del Rotary Club.