#Menorca365

Col·laboracions amb entitats:

ATENEU DE MAÓ

Projecció de la pel·lícula Gett: El divorcio de Viviane Amsalem, de Ronit Elkabetz i Shlomi Elkabetz coincidint amb la commemoració del 1600 aniversari de l’encíclica del bisbe Sever de Menorca.

CENTRE POLIVALENT CARLOS MIR

Un centre ocupacional de dia per a persones amb discapacitat física. En el seu taller es confeccionen els merchandising més exclusius i personals pels convidats. El festival projecta al Centre Polivalent Carlos Mir pel·lícules el primer divendres del mes de juny, sota el nom de Cinema&Crispetes.

AJUNTAMENT DE MAÓ

Col·laborem amb l’Ajuntament de Maó en l’organització del Concurs Jove de Curtmetratges “Jo dic prou!”, amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebra el 25 de novembre. El curtmetratge guanyador es projectarà dins el marc del Festival de Cinema de Menorca, per tal de donar visibilitat a la creació dels joves menorquins i crear sinèrgies, atraure nous espectadors i tractar un assumpte tan important com la violència contra les dones.

CLUB MARÍTIM

Serà la seu del Festival 2019. El Club Marítim esdevé un bon aliat com a punt del Festival de Cinema de Menorca que ajuda a generar un retrat global de Menorca a través del festival.

INJOVE

ESCOLA D’ART DE MENORCA

ALBA ASSOCIACIÓ