Llatzeret, una illa de cine per un dia

Una de les novetats d’aquesta edició és l’oportunitat per conèixer la petita illa de Llatzeret. De conéixer la seva història, de gaudir de cinema en el seu entorn, de gaudir també d’un espai de música i beure, i d’un espectacle infantil. Una experiència completa que ens fa il·lusió presentar com a festival!

Aquesta experiència està prevista per dijous 19 de juliol. Les entrades són de 12 euros per a adults i de 6 euros per a fillets (inclouen servei de transfer per accedir a l’illa, degustació d’1 beguda i servei de bar).

 

Com s’hi podrà accedir?

Anada:

El servei de barca s’agafa del port de cales Fonts des Castell.

Inici de servei a les 16.30 (capacitat de 40 persones i durada 20 min. aprox, fins l’entrada de Llatzeret). Fins les 18.30 h hi haurà servei cada mitja hora o fins que la barca s’ompli de capacitat

Servei adicional sobre les 20.30 h.

La tornada:

Servei de barca tornada a les 21.30 h, i en acabar la projecció, a les 23.30 h.

 

Horaris detallats de la programa a Llatzeret:

17.00 h Escenografia de Teatre, amb cia Talia -conéixer la història de Llatzeret a través d’una escenografia. Es desenvoluparà en espais diferents i la gent acompanyarà la companyia.

18.00 h Secció competitiva Balears en curt I – 83min, a la sala de la farmàcia

19.30 h SOMFAMILIA Espectacle Improxou familiar Els plàstics al mar – 20min, a zona del Claustre

19.30 h Copa i música a càrrec de Paolo&Peas

21.00 h Escenografia de Teatre, amb cia Talia – conéixer la història de Llatzeret a través d’una escenografia. Es desenvoluparà en espais diferents i la gent acompanyarà la companyia.

22.00 Secció competitiva Illes en Curt III

 

Les entrades es poden adquirir online o als punts de venda i informació: Casino Mahonés (Maó) i Rovellart-Can Saura (Ciutadella).