Cinema & Biosfera, un nou cicle

Aquest novembre comença al Far de Cavalleria un cicle de cinema dedicat a la Reserva de Biosfera.

El Festival s’uneix a la celebració de la proclamació de la Reserva de la Biosfera, amb un cicle de cinema divulgatiu i per a tots els públic, dintre les activitats de Menorca365.

Hi haurà tres sessions de cinema repartides entres els mesos de novembre de 2018 i gener i març de 2019. Les sessions s’enfocaran al gaudi de pel·lícules reconegudes amb la sostenibilitat i la naturalesa com a fil conductor, i també inclouen presentacions de documentals balears per establir un diàleg amb cineastes de l’illa de Lanzarote.

Les tres sessions aniran acompanyades d’un taller de reciclatge, el primer per famílies i els dos següents per adults, i també una degustació de productes naturals.

Els espais estan curosament seleccionats per a cada ocasió. Començarem el 24 de novembre amb el Cinema & Reserva de la Biosfera, al Centre d’interpretació del Far de Cavalleria.

Per més informació: info@festivalmenorca.com

24 de novembre – Sessió familiar

16.00 h Taller reciclatge amb la Nilda. Es construiran fars amb material reciclat a la vegada que s’explicaran els detalls del far i la seva història a l’illa de Menorca.

17.00 h. Presentació del projecte Per la Mar Viva (10′)

17.15  h Ponyo en el acantilado  -Hayao Miyazaki, Japó, 2008 (100′)

18.30 h Xocolatada, per Sílvia Olives

Reservar plaça : info@festivalmenorca.com 

 

26 de gener

Taller reciclatge

Cinema:

La isla de las flores –  Jorge Furtado , Brasil, 1989 (10′)

Mañana  – Cyril DionMélanie Laurent, França 2015 (118”)

Degustació

 

Dissabte 23 de març

MATÍ a Cala Teulera

  • A les 9.30 h Embarcament de la barca Toftevaag d’Alnitak per navegar i fer neteja (aforament per a pujar a l’embarcació molt limitat, cal preguntar disponibilitat de places prèviament al contacte info@festivalmenorca.com­­). Punt de trobada.
  • Entre 9.30 i 13.30 h neteja de la platja de Cala Teulera (a terra ferma) oberta a tothom

TARDA als Ocimax de Maó

  • A les 20.00 h Presentació del teaser d’Alnitak a càrrec del president de l’organització, Ricardo Saraminaga. Ens explicarà de primera mà els projectes duts a termes per Alnitak a Menorca i a les Balears
  • A les 20.30 h Estena del nou documental de Toni Escandell (50’) ILLES BALEARS. Les Illes que a Charles Darwin li hagués agradat conèixer (Amb presentació de Toni Escandell)
  • A les 22.00 h la sessió finaltizarà amb una degustació gratuïta de mojitos de Xoriguer

Per assistir-hi és important reservar plaça a info@festivalmenorca.com

Totes les activitats dedicades a la Reserva són gratuïtes i estan organitzades pel Festival de Cinema de Menorca i l’Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca. Amb la col•laboració del Govern Balear. 

Més informació a : info@festivalmenorca.com