II Edició de SOM FESTIVALS

Els dies 5 i 6 de març ha tingut lloc la segona edició de #SomFestivals, trobada de festivals de cinema, organitzada pel Festival de Cinema de Menorca i emmarcada en el programa d’activitats #Menorca365.

Durant aquests dies s’han compartit impressions i informacions sobre com generar comunitat, les diferents tipologies de festivals, o com millorar la gestió i organització, amb els representants de 4 certàmens internacionals escollits per a l’ocasió: CINEMA JOVE – Festival Internacional de Cinema de València, FILMETS Badalona Film Festival, Festival Internacional de Cinema de Las Palmas de Gran Canaria i el Festival International du court-métrage de Clermont-Ferrand.

Després d’una primera jornada de treball intern en la que també s’han visitat indrets de l’illa, el dia 6 es va celebrar una tarda de portes obertes al públic general, -amb la presència d’Àngela Bosch, coordinadora d’Illes Balears Film Commission-, per presentar als participants i tractar temes com l’accés a mercats nacionals i internacionals, i aconseguir finançament. Així, al Boutique Hotel Jardí de ses Bruixes, els assistents han pogut conèixer les interioritats organitzatives dels festivals, objectiu clau de #SomFestivals.

Des del Festival de Cinema volem agrair a tots els assistents, participants i col·laboradors, el vostre suport per haver fet de la segona edició de #SomFestivals, un nou èxit. Us esperem l’any vinent!

Col·laboradors: Consell Insular de Menorca, Illes Balears Film Commission, Boutique Hotel Jardí de ses Bruixes, Set Hotels i Damm

Participants: CINEMA JOVE – Festival Internacional de Cinema de València, FILMETS Badalona Film Festival, Festival Internacional de Cinema de Las Palmas de Gran Canaria i el Festival International du court-métrage de Clermont-Ferrand.