#SomFestivals 2017

Som Festivals FICME#SomFestivals – Una trobada entre cinc directors de festivals nacionals de cinema i el públic, a Maó, el 28 febrer 2017.

El proper 28 de febrer al Jardí de Ses Bruixes Boutique Hotel de Maó, a les 16.30 hores, es durà a terme una trobada entre el públic i cinc directors d’importants festivals i mercats de cinema.
Serà una oportunitat de conèixer de primera mà el backstage d’un festival de cinema, la complexitat de la seva organització, les estratègies per captar audiència i aconseguir la sostenibilitat
En un àmbit distès, José M. Zamora, director del Festival Internacional de Cine de Albacete, Josep Vinyeta Conseller Delegat de Filmets, Festival Internacional de Curtmetratges, Carlos Ríos director del Festival Internacional de Cinema D’Autor, Sergi Doladé, Conseller Delegat del Mercat Documental Euromediterrani i Inés Garrell directora del Festival de Cinema de Menorca, mantindran un col·loqui en què també es exploressin vies de col·laboració i intercanvi entre els diferents esdeveniments.
El Festival de Cinema de Menorca és un projecte que abordarà la seva segona edició entre els dies 17 i 22 de Juliol, en localitzacions emblemàtiques de Ciutadella i que compta amb una nodrida programació de pel·lícules i esdeveniments dirigits a tots els públics.
#Som Festivals és una trobada programat per l’organització del festival que promou iniciatives relacionats al cinema i la cultura, en tota l’illa de Menorca .El Consell Insular de Menorca, Jardí de ses Bruixes Boutique Hotel, Reserva la Concepció, Sa Vinya des Port, Iberia Línies Aèries – Air Nostrum, Viatges Magón i IB3 com a mitjà oficial, aposten per mantenir una oferta cultural a Menorca, els 365 dies de l’any.

Contacte premsa
Cristina Gómez. 661620807. cristina@powerhousehub.eu
TW. @FMenorca
FB. https://www.facebook.com/festivalmenorca/

Home


Festival de Cinema de Menorca – Menorca es de Cine 365

Deixa un comentari