SOM MOSTRA

La programació de la segona edició

La secció de curtmetratges Balears en Curt aquest any comptarà una sessió més, 2 en total, amb 10 curtmetratges de talents balears o rodades a les illes.

La secció de curtmetratges Illes en Curt comptarà, com l’any passat, amb 3 sessions que reuniran alguns dels millors curtmetratges de l’any.

En tots dos casos el nivell és molt elevat, ja que s’ha hagut d’escollir entre gairebé 700 films.

Pel que fa a Illes en Llarg, seran un total de 10 pel·lícules que, en la seva majoria, succeeixen en illes o tenen en aquestes un leitmotiv. Alguns dels títols que es podran veure són María (y los demás), première menorquina a Maó, amb presència de la seva directora, Nely Reguera, la iraniana A Dragon Arrives! (Mani Haghighi), premiada al Festival de Sitges, première balear i no estrenada a Espanya, la xilena Mala junta (Claudia Huaiquimilla), première espanyola, seleccionada a festivals com Toulouse o Palm Springs, o la celebradíssima Estiu 1993 de Carla Simón, première menorquina que molt probablement podrà comptar amb la presència de la directora. La resta de la programació, així com la llista de curts i la resta d’activitats i convidats, seran anunciats properament.

01 (1)