TALLER DE MAQUILLATGE CINEMATOGRÀFIC AMB LA COL·LABORACIÓ D’INJOVE

Vine a descobrir els secrets dels professionals de maquillatge del cinema el próxim 19 juliol, al Casino 17 de gener de Ciutadella

Amb l’objectiu d’atreure als més joves al món del cinema, i dins al marc de col·laboració amb l’Institut de la Joventut de Menorca, INJOVE, organitzem un taller de maquillatge cinematogràfic. El festival forma part de les empreses que ofereixen serveis o descomptes especials a joves usuaris de les instal·lacions gestionades per l’INJOVE.
El programa de l’activitat és el següent:

Matí
Una petita exposició dels diferents tipus d’efectes que es poden realitzar. Els assistents podran escollir quin tipus de ferides volen aprendre a preparar per així modelar-les fins el migdia. Proposem escenificar una escena de ferides / o zombies, on els assistents al taller siguin a l’hora equip d’Efectes Especials i actors.
Dinar conjunt amb l’equip professional i joves.
Tarda
Pintat de les ferides, aplicació entre els participants de les mateixes, i maquillatge per integrar-les amb la resta del cos.
Final del taller
Es prepararà l’escena del crim: s’ensenyarà com s’han de col·locar els cossos i les diferents marques de sang en paraments tal i com es faria durant un rodatge professional.Es realitzarà i editarà un petit vídeo on es mostri el treball realitzat per tots els integrants del taller.
19.30h Projecció de llargmetratge a l’alberg de Sa Vinyeta, Ciutadella. Hi ha descomptes per els membres d’Injove.
Per poder participar del taller, heu inscriure-a la pàgina. Recordau que les plaçes són limitades.
http://www.injovemenorca.com/Contingut.aspx?IdPub=15861&menu=Temps%20lliure

SERGI PÁEZ, membre de la productora VISION FACTORY ENTERTAINMENT STUDIOS serà l’encarregat d’impartir el taller. Graduat com a mestre per la Universitat de Barcelona, creu que educar i transmetre mitjançant les històries és una de les qualitats que ens fa humans i s’ha d’explotar. Guionista i director amb alguna nominació aquí i guardó allà, dedica el seu temps a escriure, documentar-se, ensenyar (i aprendre), i desenvolupar nous projectes que facin d’aquest un món millor envers l’entreteniment.
VISION FACTORY ENTERTAINMENT STUDIOS (VisionFES – per abreviar) és una productora d’entreteniment multi-plataforma fundada el 2014 pel productor Marc Martí i el director/guionista Sergi Páez. Especialitzada en la producció audiovisual i d’espectacles, col·labora una vegada i un altra en projectes de conscienciació social (com el projecte contra l’assetjament escolar ‘Kintsukuroi’ el 2016, o la campanya de prevenció d’accidents ‘TÚ CONTROLAS’ amb Karra Elejalde i Bruno Oro de la mà d’STOP ACCIDENTES el 2015); i de divulgació cultural (Saló del cinema i les sèries, Saló del Còmic, Hispacón, Metropoli – Gijón).Actualment produeixen diversos espectacles i produccions audiovisuals entre Madrid i Barcelona.
Cartell-Estiu-INJOVE-2017