hoja equipo

Menorca és de Cinema, tot l’any 

Viure a l’illa de Menorca és un privilegi. Una illa al bellmig del Mediterrani que em proporciona disfrutar d’un escenari únic, d’una cultura i patrimoni que ens atrapa a tots, als que hi vivim i als que la visiten.

D’alguna manera aquestes ganes de mirar la cultura,, m’ha donat l’impuls per a dur a terme el Festival de Cinema de Menorca, un projecte personal en el què compto amb un equip de professionals fortament compromesos.  El nostre objectiu, el meu i el de tots els que m´acompanyen és que Menorca Cinema, sigui una experiència, una festa de qualitat cinematogràfica des d’on podem mostrar, sempre en clau positiva,  diferents temàtiques del món actual,  amb un públic  entusiasta que es reuneix al voltant d´una pantalla gran, sota el cel d’una nit d´estiu. Durant una setmana es pot gaudir d’una programació que abarca una mostra de llargmetratges, una secció oficial de curts, amb dues categories, la internacional i la balear que es determinen amb un jurat especialitzat un espai professional i altres activitats d’oci que s’ofereixen al voltant de les pel·lícules projectades.

Us convidem a gaudir d’un Festival jove, singular , personalitat que és el reflex de la nostra identitat . Inés Garrel – Directora Festival de Cinema de Menorca

Equip del Festival: 

Direcció: Inés Garrell

Producció: Josep Marqués, Cristina Gómez

Programació: Núria Campreciós, Tariq Porter, Guillermo Parra

Comunicació: PowerHouse Hub

Disseny: Mai Tea

Suports audiovisuals: Macià Florit, Maite Carles, Xavi Bros

Tallers educatius: Mani Pérez, Josep Coll, Macià Florit

Voluntaris: Josep Coll, Claudia Gallety, Jon Rodrigo, Carlos Seijo

Comitè assessor: Cristina Gómez, Ana Piquín, Anja Rodríguez, Margaret Nicoll