hoja equipo

Menorca és de Cinema, tot l’any 

Viure a l’illa de Menorca és un privilegi. Una illa al bellmig del Mediterrani amb un escenari únic i amb una cultura i un patrimoni que ens atrapa a tots, als que hi vivim i als que la visiten.

Aquesta confluència cultural, en un entorn idí.lic, m’han donat l’impuls per a dur a terme el Festival de Cinema de Menorca, un projecte d’ un equip de professionals fortament compromesos.  El nostre objectiu, és que Menorca Cinema, sigui una experiència diferent i una festa de qualitat cinematogràfica des la que volem mostrar, sempre en clau positiva,  diferents temàtiques del món actual dirigides a un públic  entusiasta que es reuneix al voltant d´una pantalla gran, sota el cel estrellat d’una nit d´estiu.

Durant una setmana es podrà gaudir d’una programació que comprèn una mostra de llargmetratges, una secció oficial de curts  – un espai professional i altres activitats d’oci que s’ofereixen al voltant de les pel.lícules projectades.

La programació del Festival de Cinema de Menorca d’enguany té vàries premisses que s’han contemplat des del principi i que la fan tan atractiva com coherent amb el seu esperit.

Per una banda s’han programat 11 llargmetratges, entre els que es troben estrenes balears i una estrena nacional provinents de països com França, Xile, Iran, Regne Unit o Kirguistan. Tots ells, i també els curts, són frescos i traspúen temes com l’estiu, el mar i sobretot les illes, Balears i de la resta del món.

Per altra banda, les dues seccions de curtmetratges, Balears en Curt i Illes en Curt, són el resultat d’una selecció molt acorada de 34 obres d’entre 700 candidats. La qualitat de tots ells és, per tant, extraordinària, i en totes dues seccions hi trobem noms consolidats del món del cinema així com talents emergents. Cal celebrar la incorporació d’una segona sessió de curts balears, senyal del compromís del festival amb la producció insular així com de la seva solidesa i bona factura tècnica i argumental.

Us convidem a gaudir d’un Festival jove i singular que és el reflex de la nostra identitat. Gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura cinematogràfica !!

El Festival de Cinema de Menorca serà, doncs, una cita d’estiu immillorable per a refrescar cos i ment. Benvinguts.- Inés Garrel – Directora Festival de Cinema de Menorca

Equip del Festival: 

Direcció: Inés Garrell

Producció: Josep Marqués, Cristina Gómez

Programació: Núria Campreciós, Tariq Porter, Guillermo Parra

Comunicació: PowerHouse Hub

Disseny: Mai Tea

Suports audiovisuals: Macià Florit, Maite Carles, Xavi Bros

Tallers educatius: Mani Pérez, Josep Coll, Macià Florit

Espai professional: PowerHouse Hub

Voluntaris: Clara Roldán, Josep Coll, Jon Rodrigo, Carlos Seijo

Comitè assessor: Cristina Gómez, Ana Piquín, Anja Rodríguez, Margaret Nicoll